Spot-on Marketing Logo Main

Net als jij houd ik van transparantie :).
In deze Disclaimer lees je meer over de auteursrechten, gesponsorde producten en de affiliate-inkomsten van Plantje Marketing.

Auteursrechten

Alle teksten en andere inhoud op de site zijn door mij geschreven (tenzij uitdrukkelijk anders vermeld) en auteursrechtelijk beschermd. Je mag dus niet zomaar teksten, foto’s… overnemen zonder mijn uitdrukkelijke toestemming.

Wil je graag informatie van mijn blog gebruiken? Neem dan even contact met me op.

Affiliates

De meeste links op deze website naar externe producten of diensten zijn affiliate links. Als je via deze links iets koopt, krijg ik hier mogelijk een kleine commissie voor, zonder dat jij hiervoor meer betaalt. Zo kan ik de kosten voor het beheer van de website dragen en je blijven informeren met interessante marketingweetjes.

Amazon

Plantje Marketing neemt deel aan het Amazon Services LLC Associates Program, een affiliate advertentieprogramma dat is ontworpen om een manier te bieden voor websites om advertentievergoeding te verdienen door te adverteren en te linken naar Amazon. Plantje Marketing kan een kleine commissie verdienen voor productreviews, aanbeveling(en) of links naar producten of diensten van Amazon.

Gesponsorde samenwerkingen/advertorials

Af en toe werk ik samen met bedrijven waarvan de producten of diensten aansluiten bij mijn doelgroep: (kennis)ondernemers die met hun passie, expertise en gerichte marketing meer (semi-passief) geld willen verdienen.

Gebeurt deze samenwerking in de vorm van gesponsorde producten of diensten, dan geef ik hier een oprechte mening over, want eerlijkheid duurt het langst!

Is een blogpost of artikel gesponsord, dan wordt dit duidelijk aangegeven.

Juistheid van informatie

Ik doe er alles aan om de informatie op Plantje Marketing correct en up-to-date te houden. Helaas lukt dit (voornamelijk vanwege tijdsgebrek, maar ook menselijke fouten – I’m only human after all!) niet altijd. Vind je een foutje in een artikel, dan mag je me dit zeker doormailen. Alvast hartelijk dank!

Plantje Marketing geeft dus geen garanties over de nauwkeurigheid, actualiteit of volledigheid van de inhoud op deze website of de sites die gelinkt zijn naar of van deze site. De informatie is op eigen risico te gebruiken.

Plantje Marketing is niet aansprakelijk voor elke vorm van verlies of schade, inclusief maar niet beperkt tot indirecte of gevolgschade of -verlies, vanwege het gebruik van deze website.

Contact

Heb je vragen over deze disclaimer, neem dan gerust contact op.

Download je GRATIS 1-pagina marketingplan

Je 1-pagina marketingplan

Schrijf je in op de nieuwsbrief en stel in 1 uur je strategisch marketingplan op!

Lees hier de privacy policy