Spot-on Marketing Logo Main

1-op-1 mentorship

Krijg grip op je (content)marketing

Verlang je naar efficiëntere marketing
Wil je eindelijk meer rust, focus én resultaat?

Herkenbaar...?

Van struikelblok naar succes

Stel je voor dat je marketing niet langer een noodzakelijk kwaad is, maar een efficiënte manier om leads en klanten aan te trekken, zonder constant te moeten schreeuwen

fijn je te leren kennen

Ik ben Marie-Lise

Als ervaren solopreneur én marketingstrateeg ondersteun en begeleid ik je naar je eigen efficiënte marketingstrategie, helemaal op maat van jou, je onderneming en je ideale klant.

blogstudio-marie-lise blogcoach

Je succesverhaal start nu

Stop met het verspillen van kostbare tijd en energie aan marketing die niet werkt. Kies voor een aanpak die gebaseerd is op wie JIJ bent, je doelgroep en je onderneming.

Na het 1-op-1-mentorship weet je…

Wat mag je verwachten?

In een 1-op-1-mentorship van 3 maanden, helemaal op maat van jou en je onderneming, ondersteun ik je met het uitwerken van een behapbare marketingstrategie en een slim en duurzaam contentplan, dat je altijd zal kunnen blijven gebruiken. 

Dit is geen zoveelste traject dat enkel blijft hangen bij de basis. We passen alles meteen toe op je marketing en content. Niet enkel theorie dus, maar vooral veel actie! 

Afhankelijk van je noden en waar je staat in je onderneming kunnen volgende onderwerpen aan bod komen:

Een stevige basis

Je marketing kan alleen werken als de basis van je bedrijf goed zit. Weet je wat jou anders maakt dan je concullega’s? Ken je voldoende je ideale klant? En beantwoordt je aanbod aan de noden van die klant?

Duidelijke doelen

Wat wil je bereiken met je marketing? Misschien meer omzet van nieuwe klanten? Of net meer herhaalaankopen? Samen bepalen we de richting van je marketingacties.

Marketingstrategie

Tijd om je doel om te zetten in een eenvoudige maar efficiënte strategie. We doorlopen de sales funnel van je ideale klant en bekijken hoe we hem/haar met je marketing door die funnel kunnen leiden.

contentplan

Van strategie naar actie! Hoe kun je op een slimme manier content creëren die je ideale klant raakt en verbindt, en zonder dat je telkens opnieuw het warm water moet uitvinden?

meten is weten

Hoe kun je weten of je marketing zijn werk doet? Welke data en cijfertjes zijn belangrijk om bij te houden, en welke mag je gerust links laten liggen?

AUTOMATISEREN

Met welke tools kun je je marketing nog efficiënter maken, zodat hij meer en meer voor jou zal werken, in plaats van andersom?

Klaar voor marketing die eindelijk meer klanten oplevert?

Schrijf je nu in voor het 1-op-1 mentorship en ontdek hoe je je marketing in 3 maanden kunt transformeren in een krachtig instrument voor groei en succes, en dat zonder overwhelm

Jouw investering

Ik bied het traject tijdelijk aan meer dan 30% korting! Wacht dus niet te lang!
1695
1.295
  • 3 maanden persoonlijke begeleiding met 1 intake-gesprek, 6 Zoom-calls van telkens 1 uur en bereikbaarheid per mail voor al je tussentijdse vragen.
  • Persoonlijke aanpak: In plaats van generieke tips krijg je op maat gemaakte strategieën die volledig passen bij jou en je bedrijf.
  • Toegang tot exclusieve tools, templates en hulpmiddelen die ik enkel deel met wie in het traject stapt.
  • Snellere groei en minder tijdverspilling dan wanneer je zelf alles probeert uit te zoeken.
  • Accountability. Want het is makkelijker om vol te houden als er iemand achter je veren zit ;-).
KORTING

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit 1-op-1 traject geschikt?

Mijn 1-op-1 traject richt zich op zowel startende als meer ervaren coaches en kennisondernemers die al hun eerste stappen in marketing gezet hebben, maar hier onvoldoende resultaat uit halen. 

Absoluut. Het traject is zowel geschikt voor beginners als voor ondernemers met een basiskennis van marketing. Ik help je stap voor stap om een sterke marketingbasis op te bouwen, ongeacht je huidige ervaringsniveau.

Tijdens het mentorship ontwikkel je een op maat gemaakte marketingstrategie en een doelgericht contentplan dat ook rekening houdt met wat voor jou haalbaar is. Gedaan met overwhelm en het gevoel dat je overal aanwezig moet zijn. Gedaan met een gebrek aan content inspiratie. En gedaan met veel tijd te steken in marketing die nauwelijks opbracht. 

Ik leer je hoe je je marketing voor jou kan laten werken in plaats van andersom!

Na je aanmelding neem ik snel contact met je op (meestal binnen 1 dag) om verder concreet af te spreken. Het mentorship bevat een kort intakegesprek en 6 1-op-1 sessies van telkens 1 uur, op te nemen binnen de 3 maanden na het intakegesprek. Tijdens de 3 maanden van het traject ben ik ook bereikbaar per mail voor tussentijdse vragen, feedback, … Ik antwoord je binnen de 1-2 werkdagen. 

Het mentorship duurt 3 maanden. 

Jazeker, maar het is voorlopig nog niet mogelijk via het betaalsysteem. Neem contact met me op om verder af te spreken.