Spot-on Marketing Logo Main

het marketingkompas-Traject

Naar meer rust, focus én resultaat

Verlang je naar efficiëntere marketing
Wil je je eigen stem laten horen én gevonden worden op een manier die écht bij je past

Herkenbaar...?

Gelukkig kan het anders...

Stel je eens voor dat je marketing je écht helpt om klanten aan te trekken, zonder constant te moeten schreeuwen

fijn je te leren kennen

Ik ben Marie-Lise

Als ervaren solopreneur én marketingstrateeg ondersteun en begeleid ik je naar je eigen efficiënte marketingstrategie, weg van alle overwhelm en prikkels, en helemaal op maat van jou en je onderneming.

blogstudio-marie-lise blogcoach

Je succesverhaal start nu

Stop met het verspillen van kostbare tijd en energie aan marketing die niet werkt. Kies voor een aanpak die rekening houdt met jou, je doelgroep en je onderneming.

Na het MarketingKompas-traject weet je…

Wat mag je verwachten?

In het MarketingKompas-traject maak je je eigen effectieve marketingstrategie en slim contentplan, helemaal op maat van jou, je ideale klant en je aanbod.

Dit is geen traject dat enkel blijft hangen bij de basis. Je past alles meteen toe op je marketing en content. Niet enkel theorie dus, maar vooral veel actie! 

7 modules

In 7 modules maak je je eigen effectieve marketingstrategie en slim contentplan, helemaal op maat van jou, je ideale klant en je aanbod.

6 coaching calls

Loop je tijdens het traject ergens vast? Of wil je graag sparren over je strategie en plan? Dat kan tijdens de 6 inbegrepen coaching calls in kleine groep met maximum 6 deelnemers. 

Video's en werkboek

Alle informatie wordt stap per stap uitgelegd in video’s. Een werkboek (in pdf of Notion) helpt je om alles in de praktijk te brengen. 

exclusieve tools

Je krijgt toegang tot enkele exclusieve tools, zoals mijn doelstellingenplanner, marketingtracker en inspiratie-toolkit die ervoor zorgt dat je altijd je eigen unieke content hebt!

exclusieve bonussen

Het traject telt ook enkele bonussen, waaronder een masterclass over SEO en hoe je zelf je zoekwoordonderzoek kan doen. 

6 maanden toegang

Je krijgt 6 maanden toegang tot het online leerplatform. Zo heb je voldoende tijd om door alle inhoud te gaan. 

Het MarketingKompas-traject is voor jou als...

Klaar voor marketing die eindelijk klanten oplevert?

De deuren van het traject zijn op dit ogenblik gesloten. Maar zet je alvast op de VIP-lijst en je bent als eerste op de hoogte wanneer het traject opnieuw start.
En… wie VIP zegt, zegt uiteraard ook speciale voorwaarden 😉!

Schrijf je nu in voor het 1-op-1 mentorship en ontdek hoe je je marketing in 3 maanden kunt transformeren in een krachtig instrument voor groei en succes, en dat zonder overwhelm

Jouw investering

Ik bied het traject tijdelijk aan meer dan 30% korting! Wacht dus niet te lang!
1695
1.295
  • 3 maanden persoonlijke begeleiding met 1 intake-gesprek, 6 Zoom-calls van telkens 1 uur en bereikbaarheid per mail voor al je tussentijdse vragen.
  • Persoonlijke aanpak: In plaats van generieke tips krijg je op maat gemaakte strategieën die volledig passen bij jou en je bedrijf.
  • Toegang tot exclusieve tools, templates en hulpmiddelen die ik enkel deel met wie in het traject stapt.
  • Snellere groei en minder tijdverspilling dan wanneer je zelf alles probeert uit te zoeken.
  • Accountability. Want het is makkelijker om vol te houden als er iemand achter je veren zit ;-).
KORTING

Veelgestelde vragen

Voor wie is het MarketingKompas-traject geschikt?

Het traject richt zich op zowel startende als meer ervaren coaches en kennisondernemers die al hun eerste stappen in marketing gezet hebben, maar hier onvoldoende resultaat uit halen. 

Absoluut. Het traject is zowel geschikt voor beginners als voor ondernemers met een basiskennis van marketing. Ik help je stap voor stap om een sterke marketingbasis op te bouwen, ongeacht je huidige ervaringsniveau.

Tijdens het mentorship ontwikkel je een op maat gemaakte marketingstrategie en een doelgericht contentplan dat ook rekening houdt met wat voor jou haalbaar is. Gedaan met overwhelm en het gevoel dat je overal aanwezig moet zijn. Gedaan met een gebrek aan content inspiratie. En gedaan met veel tijd te steken in marketing die nauwelijks opbracht. 

Ik leer je hoe je je marketing voor jou kan laten werken in plaats van andersom!

Na je aanmelding en betaling ontvang je binnen de dag toegang tot het online leerplatform waar je alle video’s, werkboeken en tools vindt. Je krijgt 6 maanden toegang, wat je tijd genoeg geeft om alles op het gemak door te nemen. 

Loop je tijdens het traject ergens vast? Of wil je graag sparren rond je marketingstrategie en content plan? Bij het traject zijn ook 6 coaching calls in groep (maximum 6 deelnemers) inbegrepen die om de 2 weken plaatsvinden.

Kun je niet aanwezig zijn op een call, dan kun je me je vragen op voorhand doorzenden. Ik zorg dat ze aan bodkomen tijdens de call. 

De opname van de call is achteraf steeds beschikbaar in de leeromgeving. 

Jazeker, maar het is voorlopig nog niet mogelijk via het betaalsysteem. Neem contact met me op om verder af te spreken.