Spot-on Marketing Logo Main

hallo, fijn je te ontmoeten!

Ik ben Marie-Lise

Net als jij zat ik vast in het marketing-hamsterwiel van altijd maar sneller, luider en meer.

En ondanks al mijn inspanningen zag ik geen resultaat en kreeg ik nauwelijks nieuwe klanten… Mijn marketing voelde als één grote tijdverspilling

Marketingstress - ontsnap uit het marketing hamsterwiel!

Van FOMO en overwhelm...

Toen ik bijna 20 jaar geleden afstudeerde als licentiaat taal- en letterkunde en een Master na Master in bedrijfscommunicatie, was er nauwelijks sprake van digitale marketing. Ik heb marketing zien evolueren van brochures en papier, naar een online wereld waar alles steeds sneller en gekker lijkt te gaan.

Ik raakte overweldigd. Oei nee, weer een nieuw kanaal. Moet ik nu ook elke dag 8 stories zetten op Instagram? En dan ook nog bloggen? En misschien is een podcast ook een goed idee? …

Sommige nieuwe kanalen pasten ook niet bij wie ik ben. Nee, ik wil geen gekke video’s posten op TikTok. Maar iedereen zit daar nu. Volg ik? Ik keek vooral naar wat anderen deden en miste een eigen plan of richting

En ondanks al mijn moeite en inspanningen, al de tijd die ik mijn marketing stak, zag ik nauwelijks resultaat. Geen conversie. Geen klanten. Nada. 

En ik begon – ironisch voor een marketeer – een hekel te krijgen aan marketing. Het werd een noodzakelijk kwaad waar ik elke maand zonder veel inspiratie en vooral met veel tegenzin aan begon. Omdat het moest. Zonder zelfvertrouwen of een eigen stem.

Ik voelde dat het anders moest. Dus drukte ik op de pauzeknop. Het was tijd voor verandering.

Naar een slimme en efficiënte aanpak

Ik besloot terug te keren naar de basis van mijn onderneming: mijn doelgroep, USP en doelstellingen.

En ik ging op zoek naar slimmere aanpak voor mijn contentmarketing. Geen eindeloze en losgeslagen stroom aan content meer, maar gericht op strategie en efficiëntie.

Want in al mijn jaren als marketeer heb ik toch enkele marketingmythes kunnen doorprikken:

Rust én klanten

Sinds ik werk met mijn eenvoudig marketingplan en slim contentsysteem, ben ik zoveel rustiger en gelukkiger! Geen overwhelm of FOMO meer.

Ik vond mijn eigen stem tussen het geroep, zonder contentstressIk weet hoe ik mijn content slim kan inzetten, zonder dat ik overal aanwezig moet zijn. 

En het mooiste is dat ik nu mijn ideale klant bereik en aantrek: gedreven coaches en kennisondernemers zoals jij die vol ambitie en dromen starten aan hun ondernemersverhaal, die zich in dat van mij herkennen en ook actie willen ondernemen.

Rust vinden in je marketing

Enkele leuke weetjes

het martketingkompas

Naar meer rust, focus én resultaat

Klaar voor meer klanten en minder marketingstress? Wil je dat je je marketing weer voor jou gaat werken in plaats van andersom? 

Ik help je bij het ontwikkelen van je eigen marketingstrategie en contentsysteem (breder dan enkel social media), op maat van je doelgroep, doelstellingen, bedrijf en wie je bent. 

Benieuwd?

Download je GRATIS 1-pagina marketingplan

Je 1-pagina marketingplan

Schrijf je in op de nieuwsbrief en stel in 1 uur je strategisch marketingplan op!

Lees hier de privacy policy